Over ons

316L.nl de RVS specialist

316L.nl bestaat al een behoorlijk aantal jaar. In de beginjaren hebben wij ons voornamelijk geconcentreerd op  RVS-artikelen voor de jachtbouw. Deze RVS artikelen vinden hun weg naar jachtbouwers en watersportwinkels. Omdat deze klanten ook zonder uitzondering RVS bevestigingsmateriaal gebruiken en dit ook bij ons wilden betrekken zijn wij hier ook in gaan handelen. En met succes; wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een grotere leverancier van RVS bevestigingsmaterialen.

Wat maakt ons de RVS specialist en daarom ook voor u interessant?

  1. Een enorm leveringsprogramma; Alle soorten RVS bevstigingsmateriaal, RVS voor de jachtbouw, RVS voor architectuurtoepassingen enz..
  2. Wij hebben een grote eigen voorraad RVS producten, waardoor onze levertijden kort zijn.
  3. Doordat wij veel contacten bij fabrikanten en groothandels van RVS producten in heel Europa hebben kunnen wij ook minder gangbare zaken vaak zeer snel leveren.
  4. Onze mogelijkheden tot voorraad houden zijn groot. Met veel bedrijven hebben wij afroepovereenkomsten. Dit kunnen RVS bevestigingsmaterialen zijn, maar ook specifieke producten uit de range RVS producten voor de jachtbouw.
  5. Indien gewenst kunnen wij een gedeelte van onze site exclusief voor u inrichten zodat u de voorraden van de door u gebruikte RVS producten in kunt zien.
  6. Wij zijn een groothandel en hanteren daarom ook groothandelsprijzen, vaak veel voordeliger dan anderen.

Ook u zouden wij graag als nieuwe klant willen begroeten! (En daar willen we best moeite voor doen!)
Test ons; mail uw aanvraag aan info@316L.nl en wij zenden u een passende offerte.

Wij zijn een groothandel. Wij leveren volle verpakkingen alleen aan bedrijven.

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur