316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Boorschroeven en Gevelbouwschroeven

RVS Boorschroeven in verschillende uitvoeringen! ► 316L.nl is dé specialist op het gebied van RVS Schroeven ✅ Meer dan 10 jaar ervaring

Dé specialist in RVS bevestigingsmateriaal

Welke RVS boorschroeven of gevelbouwschroeven u ook nodig heeft, wij hebben ze. Bij 316L.nl leveren wij RVS boorschroeven en gevelbouwschroeven in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS A2 als in RVS A4. 316L.nl heeft altijd de juiste boorschroef.

Soorten RVS boorschroeven

De meeste boorschroeven worden gebruikt om iets op een houten of aluminium constructie te bevestigen. Bimetaal schroeven kunnen ook in metaal worden geschroefd. Gevelbouwschroeven zoals de sprenglerschroeven hebben een EPDM ring om b.v. golfplaat af te dichten.

Boorschroef met zeskante kop

Een veel gebruikte boorschroef is de zeskante DIN 7504. Deze leveren wij ook als Artikel 8265. Dit is dezelfde boorschroef, echter dan uitgevoerd met een EPDM ring ter afdichting van de constructie.

RVS boor- en gevelbouwschroeven bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment aan RVS bevestigingsmateriaal. Voor ieder project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS moeren, RVS slangklemmen, RVS Ringen, RVS Houtbouwschroeven en RVS Plaatschroeven.