316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Bouten en Metaalschroeven

Online RVS Bouten aanvragen. RVS A2 en A4. Zeskantbouten, Inbusbouten, Metaalschroeven, Cilinderkop, platverzonken kop, bolverzonken kop, lenskop, bolkop, slotbouten, draadstangen, stelschroeven, tapeinden, kartelschroeven, hamerkopbouten, afdichtstoppen

RVS bouten en RVS metaalschroeven bestellen bij 316L.nl – specialist in RVS bevestigers.

Wij leveren RVS bouten en RVS metaalschroeven in vele uitvoeringen zowel in RVS A2 als in RVS A4. Wij leveren deze RVS bouten en RVS metaalschroeven aan alle mogelijke bedrijven waaronder jachtbouwers, watersportwinkels maar uiteraard ook metaal- en constructiebedrijven. U kunt de prijs en levertijd van de gewenste RVS bouten of RVS metaalschroeven aanvragen via de aavraagmogelijkheid op onze site of door ons uw aanvraag te mailen of te bellen. Wij leveren overigens niet aan particulieren.

RVS bouten of RVS Metaalschroeven?

Wat een RVS bout van een RVS metaalschroef onderscheidt is de kopvorm. Een RVS bout met een zeskante kop zal men niet gauw een RVS metaalschroef noemen, bij een RVS clinderkop is dit al een andere zaak; dat heet al vaak een RVS metaalschroef. Plus; Wat de een een RVS bout noemt, noemt de ander een RVS metaalschroef. In deze catagorie vindt u alle RVS metaalschroeven en RVS bouten met metrisch draad. RVS bouten met een zeskante kop, in vol of deeldraad RVS bouten met een cilinderkop met een binnenzeskant (inbusbouten) of een zaagsnede RVS bouten en RVS metaalschroeven met een verzonken kop met inbus of kruiskop RVS schroeven en bouten zonder kop zoals draadeinden en stelschroeven RVS bouten met een afwijkende kopvorm zoals hamerkopbouten, slotbouten enz.