316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Moeren

RVS Moeren nodig? Doe een aanvraag op onze site en krijg snel een scherpe prijs en levertijd. DIN 934, DIN 431, DIN 439, DIN 6330, DIN 6331, DIN 6334

RVS moeren bestellen bij 316L.nl – specialist in RVS bevestigers

Wij leveren RVS moeren in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS A2 als in RVS A4. 316L.nl levert deze RVS moeren aan alle mogelijke bedrijven; metaalbedrijven, jachtbouwers, watersportwinkels enz. U kunt de prijs en levertijd van de gewenste RVS moeren aanvragen via de aanvraagmogelijkheid op onze site, of door ons een mail te zenden of te bellen. Wij leveren aan alle mogelijke bedrijven echter niet aan particulieren

Soorten RVS moeren

De meeste RVS moeren zijn zeskantmoeren maar er zijn wat uitzonderingen: Ronde moeren – Sleufmoeren – Vleugelmoeren en Ringmoeren bv. De meeste RVS moeren worden geleverd met standaard spoed, er zijn echter uitzonderingen: normale zeskantmoeren DIN 934, lage zeskantmoeren DIN 439 en zelfborgende moeren DIN 985 worden ook in fijndraaduitvoering geleverd.
RVS Moeren en zelfborgende RVS moeren kunnen vanwege koudlas (het vastvreten van de RVS moeren op het draad) uitgevoerd worden met een Gleitmo coating. Ook zijn gewone zeskantmoeren om deze reden verzinkt leverbaar, dus RVS moeren met een zink-coating.