316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Moeren

RVS Moeren in verschillende uitvoeringen! ► 316L.nl is dé specialist op het gebied van RVS Moeren ♦ Offerte binnen 2 uur ✅ Meer dan 10 jaar ervaring

Dé specialist in RVS bevestigingsmateriaal

Welke RVS Moeren u ook nodig heeft, wij hebben ze. Bij 316L.nl leveren wij RVS moeren in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS A2 als in RVS A4. Bent u op zoek naar een zeskantmoer, een zelfborgende moer, een RVS dopmoer, sleufmoer of vleugelmoer? 316L.nl heeft een passende moer.

Soorten RVS moeren

De meeste gebruikte moeren zijn zeskantig, maar er zijn wat uitzonderingen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook ronde moeren, sleufmoeren, vleugelmoeren en ringmoeren.

Coating van moeren

Moeren en zelfborgende moeren kunnen worden uitgerust met een zinkcoating of een Gleitmo coating. Deze coatings smeren het schroefdraad, zodat de moeren soepel blijven lopen en geen beschadiging aan zullen brengen aan het schroefdraad of vastlopen(ook wel koudlas). Vooral bij machinale montage en demontage kan er verschil opgemerkt worden tussen de RVS moer met coating ten opzichte van de standaard moer.

In verschillende maten

Binnen het assortiment van 316L.nl vindt u veel verschillende soorten moeren, die allemaal weer leverbaar zijn in verschillende maten en uitvoeringen. Wij leveren RVS moeren aan alle mogelijke bedrijven, waaronder jachtbouwers, watersportwinkels en uiteraard ook metaal- en constructiebedrijven.

RVS moeren bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment aan bouten en moeren. Voor ieder project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS bouten en metaalschroeven, RVS Sluitingen en Karabijnhaken, RVS Vlonderschroeven en RVS koppelmoeren.