316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Plaatschroeven

RVS Plaatschroeven. 316L.nl, RVS Specialist. RVS A2 en A4. Bolkop, Platverzonken kop, Lenskop, cilinderkop, kruiskop, torx, zaagsnede

RVS plaatschroeven bestellen bij 316L.nl – specialist in RVS bevestigers

RVS plaatschroeven le kennen vele toepassingen. Deze schroeven worden ook wel parkers of parkerschroeven genoemd. Wij leveren RVS plaatschroeven in veel verschillende soorten, zowel in RVS A2 als in RVS A4. U kunt de prijs en levertijd van de RVS plaatschroeven aanvragen via het aanvraagsysteem op onze site maar u kunt natuurlijk ook altijd een mail zenden of bellen. Wij leveren overigens niet aan particulieren.

De toepassing van RVS plaatschroeven.

Het kenmerk van de RVS plaatschroeven is het specifieke schroefdraad. RVS plaatschroeven worden gebruikt om in dun plaatwerk of kunststof te schroeven. Ook worden de RVS plaatschroeven zeer veel toegepast in de jachtbouw om bijvoorbeeld RVS kikkers vast te schroeven in polyester.
De kopvormen van de RVS plaatschroeven lopen uiteen van bolkop, lenskop, verzonken kop en zeskant. De aandrijving van de RVS plaatschroeven is nu nog vaak een Philips of Pozi kruiskop, de verwachting is echter dat ook hier binnenkort veel meer op Torx aandrijving wordt over gegaan.