316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Plaatschroeven

RVS Plaatschroeven/Parkers in verschillende uitvoeringen! ► 316L.nl is dé specialist op het gebied van RVS Plaatschroeven ✅ Meer dan 10 jaar ervaring

Dé specialist in RVS bevestigingsmateriaal

Welke RVS plaatschroeven u ook nodig heeft, wij hebben ze. Bij 316L.nl leveren wij RVS plaatschroeven in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS A2 als in RVS A4. 316L.nl heeft altijd de juiste RVS plaatschroef.

Soorten RVS plaatschroeven

Plaatschroeven worden gebruikt voor dun plaatwerk (daar komt de naam vandaan) maar worden ook gebruikt om b.v. een kikker vast te zetten op een polyester boot.
Wij leveren de plaatschroeven met een kruiskop, binnenkort zijn alle plaatschroeven met Torx leverbaar.

Plaatschroef of Parker?

Een plaatschroef wordt ook vaak een parker of parkerschroef, genoemd naar de uitvinder R. Parker. Het is in ieder geval hetzelfde.

RVS Plaatschroeven bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment aan RVS bevestigingsmateriaal. Voor ieder project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS Moeren, RVS slangklemmen, RVS Ringen en RVS Karabijnhaken