316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Ringen

RVS Ringen in verschillende uitvoeringen! ► 316L.nl is dé specialist op het gebied van RVS Ringen ✅ Meer dan 10 jaar ervaring

RVS ringen bestellen bij 316L.nl – specialist in RVS bevestigers

Wij leveren RVS ringen in vele soorten, zowel in RVS A2 als RVS A4. U kunt de prijs en levertijd van de RVS ringen bij ons aavragen via deze site maar u kunt natuurlijk ook altijd een mail zenden of even bellen.

In deze categorie vindt u alle mogelijke RVS sluitringen, RVS veerringen, RVS carrosserieringen enz.

RVS Ringen kunnen verschillende doelen dienen: Verdeling  van de druk van de bout; RVS sluitringen en RVS Carrosserieringen zijn daar de meest toegepaste voorbeelden van. Ook voor borging worden vaak RVS ringen toegepast; een voorbeeld daarvan zijn RVS Veerringen. Deze RVS ringen voorkomen het lostrillen van de bout.
Het meest verkocht worden de DIN125 sluitring, de DIN 9021 carosseriering en de DIN 127 veerring. Deze worden vrijwel standaard gebruikt bij alle zeskantbouten.

In verschillende maten

In principe passen alle ringen onder alle bouten, we is het zo dat b.v. de DIN 433 speciaal is gemaakt voor onder inbusbouten. Wij leveren RVS ringen aan alle mogelijke bedrijven, waaronder jachtbouwers, watersportwinkels en uiteraard ook metaal- en constructiebedrijven.

RVS ringen bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment aan ringen, bouten en moeren. Voor iedere klus project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS bouten en metaalschroeven, RVS sluitingen en karabijnhaken, RVS Moeren en RVS koppelmoeren.