316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Houtbouwschroeven

RVS Houtbouwschroeven in verschillende uitvoeringen! ► 316L.nl is dé specialist op het gebied van RVS Schroeven ✅ Heel veel keuze

De specialist in RVS bevestigingsmateriaal

Welke RVS houtbouwschroeven u ook nodig hebt, wij hebben ze! Bij 316L.nl leveren wij RVS houtbouwschroeven in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS A2 als in RVS A4. Bent u op zoek naar een platverzonken schroef, een bolverzonken schroef of een houtdraadbout? 316L.nl heeft een passende schroef.

Soorten RVS houtbouwschroeven

De meest gebruikte houtbouwschroeven worden officieel spaanplaatschroeven genoemd. Dit is echter een achterhaalde term, voor vrijwel alle houtconstructies zijn onze RVS "spaanplaatschroeven" geschikt.

Houtdraadbouten (houtschroeven met een zeskantkop) worden nog zeer veel toegepast. De laaste tijd echter worden er meer en meer schotelkopschroeven als alternatief voor de houtdraadbouten gebruikt.

In verschillende maten

Binnen het assortiment van 316L.nl vindt u veel verschillende houtbouwschroeven, die allemaal weer leverbaar zijn in verschillende maten en uitvoeringen.
Wij leveren RVS houtbouwschroeven aan alle mogelijke bedrijven, waaronder hoveniersbedrijven, aannemers en houtbouwers.

RVS schroeven bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment aan RVS bevestigingsmateriaal. Voor ieder project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS Bouten, RVS sluitingen en karabijnhaken, RVS Ringen en RVS koppelmoeren.