316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Houtschroeven en Bouten met houtdraad

Houtschroeven en Houtdraadbouten online aanvragen. RVS A2 en A4. Spaanplaatschroeven, Houtdraadbouten, Schotelkopschroeven

RVS houtschroeven en RVS bouten met houtdraad bestellen bij 316L.nl – specialist in RVS bevestigers

Wij leveren RVS houtschroeven in veel verschillende soorten zowel in RVS A2 als in RVS A4. De voornaamste afnemers van de RVS houtschroeven en RVS houtdraadbouten zijn bouwbedrijven, waterbouwers en hoveniersbedrijven. Wij leveren overigens niet aan particulieren.

Soorten RVS houtschroeven en RVS bouten met houtdraad

RVS houtschroeven worden toegepast in houtconstructies die buiten worden gebruikt. Bijvoorbeeld schuttingen en vlonders. Het meest toegepast zijn RVS spaanplaatschroeven. Deze RVS schroeven hebben een wat vreemde naam; Het zijn eigenlijk algemeen gebruikte RVS houtconstructieschroeven maar hebben van oudsher de naam RVS spaanplaatschroef meegekregen. RVS houtdraadbouten worden ook wel RVS houtfretten genoemd. RVS Schotelkopschreven staan ook bekend onder de naam Tellerkopschroeven. Wij verkopen inmiddels veel RVS schotelkopschroeven als alternatief voor de RVS houtdraadbouten.