316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Slangklemmen

RVS Slangklemmen in verschillende uitvoeringen! ► 316L.nl is dé specialist op het gebied van RVS Slangklemmen ✅ Meer dan 10 jaar ervaring
<

Dé specialist in RVS bevestigingsmateriaal

Wat voor RVS Slangklemmen u ook nodig heeft, wij hebben ze. Bij 316L.nl leveren wij RVS slangklemmen in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS W4 als in RVS W5. 316L.nl heeft altijd de juiste RVS bout..

Soorten RVS slangklemmen

De benaming van slangklemmen is ander dan die van ander bevestigingsmateriaal. Slangklemmen W4 zijn gemaakt uit RVS 304 (A2), Slangklemmen W5 van RVS 316 (A4). Wij leveren de RVS slangklemmen in een bandbreedte van 9 of 12 mm.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

De schroeven van de slangklemmen zijn vaak verzinkt. Deze schroeven zijn echter wel degelijk van RVS. Het verzinken dient om de schroeven te smeren zodat deze onder druk niet vastvreten. (anti seizing).

In verschillende maten

Maatgevend voor slangklemmen is het klembereik. Voorbeeld: Voor een slang van 100 mm neem je slangklem met klembereik 90 – 110 mm

RVS slangklemmen bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment aan RVS bevestigingsmateriaal. Voor ieder project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS bouten en metaalschroeven, RVS sluitingen en karabijnhaken, RVS Kikkers, en RVS koppelmoeren.