316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

RVS Sluitingen en Karabijnhaken

RVS Sluitingen en Karabijnhaken in A4 (316) nodig? 316L.nl is dé specialist! ✅ Grote voorraad ✅ Interessante prijzen ► vraag aan!

Dé specialist in RVS

Welke RVS Sluitingen of Karabijnhaken u ook nodig heeft, wij hebben ze! Bij 316L.nl leveren wij RVS Sluitingen in verschillende uitvoeringen, alles in RVS A4 (316). Of het nu gaat om D-Sluitingen, Harpsluitingen, Karabijnhaken, Snaphaken, voor ieder project is er bij 316L.nl een passende sluiting te vinden.

Soorten RVS Sluitingen

De benamingen lopen erg uiteen; b.v. muskatonhaak en karabijnhaak zijn wat ons betreft synoniemen. Hetzelfde geldt b.v. voor H-sluitingen en Harpsluitingen.

31 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

31 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

In verschillende soorten

De meeste sluitingen vinden hun oorsprong in de watersport maar inmiddels worden ze op heel veel plaatsen toegepast.
Wij leveren RVS Sluitingen en karabijnhaken aan alle mogelijke bedrijven, waaronder jachtbouwers, watersportwinkels maar b.v. ook varkensfokkerijen en fabrikanten van tenten.

RVS sluitingen en karabijnhake bestellen bij 316L.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment bevestigingsmateriaal en RVSproducten voor de industrie. Voor iedere klus project bent u aan het juiste adres bij 316L.nl. Zoekt u een afwijkende maat of komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk ook onze RVS bouten en metaalschroeven, RVS sluitingen en karabijnhaken, RVS Ketting en RVS houtbouwschroeven.