316Snelle levering
Grootste assortiment van Nederland
Meer dan 10 jaar ervaring
Offerte binnen 2 uur
Al meer dan 10 jaar de groothandel voor RVS producten

316L.NL is gespecialiseerd in RVS bevestigingsmaterialen en RVS-producten voor jachtbouw en architectuur, vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voorraad

Algemene Voorraad

Wij hebben gote voorraden RVs bevestigingsmateriaal:  zeskantbouten DIN 933, Inbusbouten DIN 912, Inbus-platverzonken bouten DIN 7991, Inbus-bolkopbouten ISO 7380, Moeren 934, Zelfborgende moeren DIN 985,  Sluitringen DIN 125, Carrosserieringen DIN 9021, Veerringen DIN 127 en meer van dat sooort gangbare producten.  Voor de jachtbouw en industrie houden wij een grote voorraad D-sluitingen, Karabijnhaken, Wantspanners, Draadspanners, Staaldraad, Staaldraadklemmen en alle artikelen die je zoal kan vinden in een watersportwinkel.

Klantspecifieke Voorraad

Wij zijn ook gaarne bereid om voor klanten specifieke voorraad aan te leggen. Wanneer het gaat om speciaal aangemaakte artikelen doen we dit op basis van een afroeporder. Neemt u echter veel af van een verder gangbaar product dan nemen wij met alle plezier een grotere voorraad van deze artikelen zonder dat daar een harde afnamegarantie tegenover hoeft te staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal fabrieken als klant die erg grote hoeveelheden  DIN 912 en ISO 7380 inbusbouten in kleine maten M5 en M6 gebruiken. We hebben van de betreffende producten de minimale voorraad opgehoogd naar 20 verpakkingen.